AMY BROWNSWORD

psykologi og skribent

Amy er skribent og innholdsprodusent i GIRL CRUSH. Hun fullførte bachelorgraden sin på University of Essex I England med toppkarakterer. Hun er tilhenger av alt som har med hodet å gjøre: stress, søvn, motivasjon og forhold, for å nevne noe. Hun er undrende og reflekterer mye over livet, mennesker og verden rundt seg. Aller helst vil hun bruke tiden sin på å lese bøker, skrive løst og kreativt. Hun drømmer om å dele, motivere og heie frem andre drømmere og likesinnede sjeler der ute. Amy har en etisk og kreativ tilnærming til faget sitt som fanger oppmerksomheten vår når vi leser bloggen hennes med tips og råd. Hennes interesse og fagfelt omhandler psykologi, management psykologi og organisasjonspsykologi.

201802231111240977_sbig
201801100426262365_sbig
201801062057029770_sbig
201801062047096182_sbig

Fordi, getting things done, er vanskelig. Spesielt om du er som meg: helt avhengig av å skrive ned to-do lister, planlegge ukene, og forberede hodet mentalt. Likevel blir det et problem når listene blir for lange, og man aldri får gjort unna det man egentlig skulle. En felle man helst vil unngå.

Hvordan vi velger å reagere på ulike hendelser og livssituasjoner er så klart helt opp til hver enkelt av oss. Men, felles for girlbosses, er det at de tar kontroll, og de jobber hardt. I tillegg ligger det i menneskets natur å være redd for det ukjente - men girlbosses kjører på likevel. Og nå snakker jeg egentlig ikke bare om girlbosses, men alle andre der ute som drives av det ekstra.

Kroppen lengter etter en normal døgnrytme og hodet mitt er på konstant jakt etter nye cravings, nye inputs. For selv om ferie-modus er digg, opptar dagdrømming mye av tiden min. Jeg har så mange tanker og ideer at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Må på en måte klype meg selv i armen for å ikke miste helt fotfeste.

Please reload

Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.