personvern

Personopplysninger:

Ønsker du tilgang til innhold, fremtidige arrangementer, informasjon om locations til utleie og mer informasjon om konseptet vårt kan du bli medlem av GIRL CRUSH. Da får du beskjed om kommende nyheter, arrangementer, link til påmelding og annet. Registrerer du ditt navn, din e-post og/eller ditt telefonnummer hos oss samtykker du våre vilkår og betingelser. 

Du kan når som helst melde deg ut av medlemskapet ved å sende e-post til siri@girlcrush.no

 

Personvern er viktig for oss og vi er opptatt av å verne om dine personopplysninger og vil derfor informere deg om hvilken personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom dine personopplysninger er registrert hos oss. 

Vilkår og betingelser:


Ved å registrere deg som medlem (dvs. å registrere ditt navn, din e-post og/eller telefonnummer) godtar du følgende:

GC SOME AS eier og drifter GIRL CRUSH (girlcrush.no) og er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger når du benytter deg av vårt nettsted eller benytter deg av våre tjenester.

 

Opplysningene blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven. 

  • GIRL CRUSH har rett til å sende ut nyhetsbrev, informasjon og innhold knyttet til GIRL CRUSH via e-post. 

  • GIRL CRUSH vil benytte dataen til å informere om nyheter, arrangementer, samt å utvikle innhold og konseptet videre med hensyn til målgruppe. 

Google Analytics 

For å kunne leverere ulike tjenester og gi en best mulig brukeropplevelse på girlcrush.no samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om hvilken enhet og nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk. Vi bruker også tjenesten Google Analytics som et verktøy for å måle statistikk. 

Visitor Analytics er en enkel nettsideanalysetjeneste som måler trafikk og besøkendes generelle detaljer på girlcrush.no. Ved å samle disse statistikkene, kan vi gjøre din opplevelse bedre (for eksempel få informasjon om hvor i landet du befinner deg, hva du leser og når du leser innholdet vi deler). Vi bruker informasjonskapsler for å samle inn data om din enhetstype og skjermstørrelse, omtrentlig plassering, nettleser, operativsystem, IP, sidebesøk, avvisningshastighet, konverteringer og populært innhold på nettstedet vårt. 

Wix

Wix.com tilbyr et verktøy som lar oss lage en fin hjemmeside. Vi oppfordrer deg til å lese i gjennom deres policy og om hvordan de samler og bruker personopplysninger som er tilgjengelig fra besøkende på girlcrush.no. I tillegg benytter vi av oss andre applikasjoner som for eksempel WixShoutout, når vi sender ut nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer. 

Særlig om barns personvern

I tråd med personvernlovgivningen ønsker ikke girlcrush.no å behandle personopplysninger om barn under 13 år uten foresattes samtykke. Dersom det viser seg at vi har behandlet slike personopplysninger, kan vi kontaktes for sletting (siri@girlcrush.no).


Dine rettigheter:

  • Medlemsskapet er gratis og ikke bindende. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.

  • Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra GIRL CRUSH, kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å sende e-post til siri@girlcrush.no

  • Dine personopplysninger behandles fortrolig av GIRL CRUSH. Kun GIRL CRUSH og eventuelle samarbeidspartnere har tilgang til denne informasjonen.

  • Vi kommer ikke til å benytte din data til annen markedsføring på andre kanaler enn e-post.

  • Du kan når som helst kontakte oss på e-post siri@girlcrush.no for å trekke tilbake din godkjenning og slette/endre dine personopplysninger.


Videre om behandling av dine personopplysninger:  


I forbindelse med registrering av medlemskap samler GIRL CRUSH inn data som e-post, navn, arbeidssted og nettadresse. Den innsamlede dataen benytter vi for å få oversikt over hvem som er medlem og hvem som deltar på arrangementene våre. Siden vi fortsatt er nye i gamet, trenger vi tid til å utvikle konseptet og vi ønsker å tilpasse oss målgruppen så godt det lar seg gjøre.

Kontakt oss gjerne på siri@girlcrush.no hvis du har spørsmål. 

Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.