Search

Yay, vi er i gang.. baby steps


Herreminjesus, nå har det faktisk gått ett helt år siden Anja og jeg bestemte oss for å slå oss sammen og bli en ONE FIIINE UNIT. Fy søren vi har lært så utrolig mye på veien. For å gjøre det helt klart: ting tar tid. Når to rastløse visuell-talende individer bestemmer seg for å gutse på med eget firma er det noe herk å bli sittende med salg og regnskap, det sier seg selv. Jeg mener, vi har såvidt hatt tid til å oppdatere Instagram. Men - nå begynner ting å flyte litt og alt vi har gjort til nå, som til tider har føltes helt bortkasta, har faktisk vært med på å forme hva vi har blitt og hva vi har ambisjoner om å bli. Vi har gått fra "ALL IN OR NOTHING", "PLAY HARD or GO HOME" til en litt mer norsk variant, jordnært og realistisk perspektiv: "one step at the time, baby".

Et steg av gangen, altså.

Konklusjon: absolutt ingenting trenger å være perfekt før man karrer seg i gang. Selv om du ikke er eller har en koder til å lage et nettmagasin med fine fonter og duppedingser fra scratch, er ikke det ensbetydende med at du ikke får til noe selv, eller at det ikke finnes andre, enkle og midlertidige løsninger. Da hjemmesideplanene våre ble for komplisert - ga vi opp. Selv om vi visste at det tok oss 20 minutter å lage en side på Wix, for eksempel.

Viktigst av alt er at vi har brukt mer tid på kunder og produksjon enn å selge oss inn, noe som faktisk er et sunnhetstegn for sjappa vår!

Vi gleder oss til å dele hverdagen vår her, alt fra egne produksjoner til eksterne jobber levert til kunder. Practice what you preach.

Fred utCopyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.