Search

Riktig mengde wattLeter etter en mann jeg kan diskutere med, ha lættis med, ha mind blowingly connecta og digg sex med, jeg leter etter han som fullfører setningene mine og jeg bare JAAA, exactly - OUR point! Jeg leter etter han som vekker meg med We the people på max volum og frokost I senga, eller bare et kyss på foten og "jeg digger deg", eller bare "hadet baby, sees eller snakkes senere". Jeg vil så gjerne finne han kisen som jeg respekterer så høyt at bitchen i meg stilner og bare blir et bilde og en forklaring fra fortiden på hvorfor det er så jævlig viktig at det: stemmer.

Jeg vil bli valgt og jeg vil velge i vår demokratiske tosomhet. Jeg ber ikke om en ring på fingern, vi kan godt bo hver for oss, det er klart vi sammen skal bestemme om vi vil ha kids, selv om det er noe JEG ønsker, alt koker ned til at det skal stemme, og det skal vel for faen ikke stemme for hverken din eller min mor, eller din eller min far, det er klart det er en bonus og det er klart det vil påvirke deg og det vil påvirke meg om familiene kommer overens og om vi klarer å sitte rundt et bord uten å kaste forretten i trynet på hverandre - sure, men det spiller egentlig ikke en jævla rolle. Det som spiller noen rolle er at det stemmer. At det stemmer for oss.


Og livet er som en billig ukulele, uansett hvor mye og hvor ofte du stemmer den, så vil den allikevel bli ustemt, til tider er hele instrumentet i moll, og uansett hvor hardt du prøver eller hvor perfekt gehør du har så sitter ikke F-en og alt er absolutt ikke på G, men you just gotta keep on stemming, og om vi kan stemme for at stemminga skal ha en grunnleggende god stemning, så er jeg sikker på at vi skal klare å mekke ei låt sammen, som til slutt havner på toppen av topp 10 i vår egen lille redaksjon.

Jeg er så smertelig klar over at alle ønskene og kravene og egenskapene og fantasiene aldri kan bli oppfylt av en person alene. Jeg har til tider tenkt fuck IT, jeg gir opp, det er kjørt og hele den smæla der, men jeg innser stadig at fuck, jeg har jo allerede alle de tinga der i livet mitt, det er jo derfor jeg vet at det er det jeg vil ha mer av - jeg har allerede noen å diskutere med, jeg har noen å ha lættis med, jeg har om jeg vil noen jeg kan ha grenseoverskridende bra sex med. Så om du kanskje tenker at check, check, faen, jeg er jo ikke så glad i hiphop, og jeg er allergisk mot katter, jeg synes graffiti er teit og jeg tenker at supermat og meditasjon er oppskrytt, vel så.. KAN JEG alltids stikke på yogaen alene, jeg kan blæste de villeste tunesa i mine egne øreklokker, jeg kan godt bare lage smoothie til meg sjæl jeg, men du MÅ være av typen som respekterer det, som er villig til å prøve det, å smake på maten jeg serverer deg, du må være istand til, du må være en mann som tenker at "hvorfor ikke?" Jeg gir det en sjanse. Og har du ikke alle egenskapene på plass så.. vet du at du må dele meg med verden. For jeg er allerede forelska jeg. Jeg elsker å leve i denne fucka verden vi lever i. Jorda, den gamle hora.

Og jeg er ikke desperat, jeg har det ganske fett med å henge med meg sjæl og katta, mekke meg no digg mat, se en dokumentar eller debatt jeg kan bruke i undervisningen, bare sløve eller strekke meg på yogamatta.

Men så er det de dagene hvor jeg kjenner på suget. Suget etter og troa på at det kan si klikk, som en gønner som blir lada, som en teltstang som finner den andre stanga, som et syltetøyglass som får lokket sitt på, som en lampe som får ny lyspære så tror jeg på at det handler om et lite: klikk.

Og visst kan man klikke med mange, jeg tror ikke på den ENE rette, det har vært rett DA med mange av mine, men når det klikker neste gang så håper jeg det klikker med den rette kisen, han som har riktig mengde watt for å - ikke å få meg til å sprenge - men for å få meg til å lyse.

Lenge.

Foto: Henriette Kværneng Johansen

Video: Henriette Kværneng Johansen

Klipp & edit: GIRL CRUSH

Tekst: Henriette Kværneng Johansen

Musikk: Agnes Obel


Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.