Search

Billys by bumble & bumble


Et lite innblikk i ett av oppdragene vi har hatt på nyåret! Billys by Bumble & Bumble er en frisør og en barber shop som ligger midt på Aker Brygge. Jeg er så glad for at jeg oppdaget disse folka, for jeg har savnet noen frisører som spesialiserer seg på styling (selv om de også gjør mye annet). Ofte vil jeg jo freshe opp håret før fest, og vil jo at resultatet skal få de andre jentene til å måpe. I New York finnes blant annet Dry Bar, en frisørsalong som kun gjør føn og styling. Det som skiller de og andre salonger er at de virkelig kan styling. Jeg har det samme inntrykket av Billys by Bumble & Bumble. #tommelopp

De er helt awesome, og vi fikk mange nye ideer. Anja tok en for laget, men fy for en deilig sviz hun fikk! Takk Trude!
Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.