Search

Björn Borg leverer


Forrige uke var vi så heldig å få produsere foto og film for Elisa og Björn Borg. Vi tok bilder av søte ambassadører fra både tights.no og xlife.no. Etter shooten vartet Elisa opp med lunsj på Bjørn Borg-kontoret. Super sweet.


Selv om vi jobber ekstremt mye om dagen, er det viktig for oss å ha en aktiv livsstil. Jeg kan bare snakke for meg selv (Anja har jo klart å bli sertifisert treningsinstruktør samtidig!) men helt siden jeg ble ferdig med mammapermisjonen i august, har jeg tilbrakt utallige timer på rumpa. Det er vanskelig å prioritere trening når man er en nyoppstartet bedrift, jobber med deadlines og har mange prosjekter på en gang - men det er så sjukt viktig å faktisk prioritere trening. Ta vare på deg selv. Helsen din. Helsen min.

Det skal ikke mer enn 30 minutter, kjenne litt puls, koble av. Det er så sunt for kropp og sinn at det er galskap å nedprioritere det til fordel for jobb. Det handler kanskje i bunn og grunn om god planlegging og utnyttelse av tiden.

Jeg som var så glad i trening før, har kommet helt ut av rutine. Og spesielt da jeg gutset for fullt og begynte å jobbe for meg selv, for jobben vår er jo liksom aldri "ferdig".

I disse dager kjører Björn Borg en kampanje som heter #DearRival, og den går ut på å hylle sine konkurrenter. Du vet, når du tar deg selv å baksnakke en du egentlig syns gjør noe bra? Kanskje bedre enn deg selv? Ja, da skal vi framsnakke. Konkurranse fører oss videre. Konkurranse gjør at vi skjerper sansene og presterer bedre. Derfor skal vi hylle rivalene våre, enten om det er jenta du følger på Instagram, fotballspilleren på det andre laget eller kollegaen din.

Jeg hyller Anja, søsteren min. Kollegaen min. Vi er ikke akkurat konkurrenter nå, men vi har hatt våre fighter og med vår bakgrunn som søsterrivaler syns jeg det er på tide at du får høre at du er helt RÅ! Du er og har vært alene med sønnen din, pendler langt hver dag, samtidig som du er i oppstarten av det her, Girl Crush og andre prosjekter. I tillegg skal du prøve å være ovenpå og ha et sosialt liv. Du er en survivor. Du følger drømmer, og sammen får vi det til å funke!

Fremover skal jeg la meg ha pusterom mellom slaga, og unne meg noen pauser som skal inkludere kaffeslabberas med venninner og gode treningsøkter. Jeg ble ikke mindre inspirert av å filme disse jentene, for å si det sånn :-)

Og hey, sjekk ut Björn Borg sin nye kolleksjon og trykk på bilde for å shoppe klærne!

Følg jentene på Instagram @bettinakojan @elenigf @christinesunivers og @treningshanna


Tekst: Siri Aleksandra A. Olsen

Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.