top of page
Search

Mannen har hjulpet millioner av mennesker - funker det på deg?


Tony Robbins er en coach med mange vise ord, skrevet bøker, vært på utallige talkshows, holder egne seminarer med 50 000 deltakere og er en anerkjent forretningsmann med milliarder på bok. Han er helt ekstrem. Men det er ingen tvil at han har hjulpet flere millioner mennesker, og det med en ærlig hensikt. Han orker rett og slett ikke se andre mennesker ha det vondt.

Han har en karisma. Noen blir slitne og det føles ut som tomme ord. Det kan oppfattes som et salgstriks og litt "too much". Allikevel oppfordrer jeg deg til å høre på hva han faktisk prøver å si. Googler du navnet hans eller søker på youtube kommer det utallige intervjuer med han, og egne videoer.

På Netflix finner du "I am not your Guru" som er laget av Oscarnominerte Joe Berlinger. Dokumentaren handler om det årlige seminaret Tony Robbins er kjent for. Date With Destiny. Jeg har bare sett den tre ganger.

Det er mye å ta inn. Men finner du akkurat det du trenger, så er det kloke ord og det er motiverende. Og logisk.

I denne videoen vil jeg vise hva jeg mente i forrige innlegg om at hjertet har en intelligens. Spol til 05:55 og prøv teknikken selv. Kanskje finner du svaret på noe du er stressa over eller er redd for.

Skal ikke prakke han på deg hvis du ikke er i humør men jeg er en hardbarka fan!

bottom of page