Search

Fete locations i Oslo og Akershus på Finn.no akkurat nå


Fett og fint på Finn

Snart er vi i gang med å realisere en drøm vi har hatt lenge. Endelig skal GIRL CRUSH begynne å ligne på et fristed for de kreative girlsa (eller gutta) som vil noe mer, gjøre mer, skape, eller viktigst av alt, samarbeide mer og la GIRL CRUSH bli en plattform der fine mennesker kan utfylle hverandre på et kreativt plan. Alt jeg hører om dagen blir til historier jeg vil fortelle, alt jeg opplever om dagen blir til filmer i hodet mitt, ALT JEG SER om dagen blir locations til vår neste shoot.

Location er fader meg alfa omga. Og er man tøff nok, er du faktisk kun en telefonsamtale unna for å få tak på de villeste stedene (hvis du er glad i trashy som meg da, vel og merke). Kontakt eiendomsmegler/eier og spør om du kan låne stua en dag, disse står nok tomme uansett en god stund fremover før de blir solgt.

Jeg dør! Sjekk ut inspirasjonstavla mi, klarer du å visualisere noe fett i ett av disse rommene?

(Trykk på bildene så kommer du rett til annonsen på finn.no).


Inspirasjons-tavla og kilder finner du her!

Norberg i Oslo

Schultz gate 12, 0365 Oslo

Asker


Ola Skytters veg 11, 2072 Dal

Slattum Terrasse 9D, 1480 Slattum

Sagdalsveien 9 A, 2010 Strømmen

Fuglerudvegen 3, 2160 Vormsund


Vestlisvingen 68, 0969 Oslo

Ulsholtveien 20, 1053 Oslo

Theodor Løvstads vei 29, 0286 Oslo

Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.