top of page
Search

Just a new face by GC


Oslo Pride er ikke bare fest og parade, det handler om menneskerettigheter. Ytringsfrihet. Bestemme selv hvem vi vil elske. Vi er heldig her i Norge hvor det stort sett er fritt og åpent, men dessverre finnes det fortsatt mange fordommer til de som tør å bryte ut av alle skapte normer. Vi har fortsatt en lang vei og gå. Mangfoldet er mye større enn det vi ofte ser, spesielt i media.

Vi spurte gjengen i GIRL CRUSH hva PRIDE betyr, og svarene vi fikk er tydelige, vi feirer at vi kan være den vi er.

- Første tanke som slår meg er det å kunne være seg selv.

- Tilhørighet og mangfold!

- Det er en selvfølge å være den man er, like hvem man vil - det er en ting vi alle har felles og det er kjærlighet. Og i kjærlighet er det ingen forskjeller som teller. Love er love.

- Bare kjærlighet. En hyllest til at vi kan elske hvem vi vil. En påminnelse på at det finnes land og kulturer der det faktisk fortsatt ikke er lov. Pride er egentlig et god beskrivelse, fordi det bør ikke være noen skamfølelse bak kjærlighet.

- Liv som det skal være.

- Pride er viktig! Det er samhold, tilhørlighet, kjærlighet og det å være menneske. Rett og slett værra seg sjæl hundre prosent.

- Forskere og matematikere må både komme med spørsmålet, og utarbeide svaret, men når det gjelder vår emosjonelle tilstand, og alle disse problemene uten fasitsvar bakerst i boken, er det selvfølgelig de som tør å skape spørsmålet som skal få æren for at vi har kommet så langt.

Hva er PRIDE for deg?

THE BRAVE


THE REBELLION

THE QUEEN

Modell: Erik Fernandez Lundberg Regi: Thea T. Nærdal Styling: Oswald Amoa Make up: Zahra Isabelle Laine Make up ass: Simon Ahlenius Foto & klipp: Siri Aleksandra A. Olsen og Anja K. Amundsen Musikk 1: Shy For Shore "Teenage Pains"


Musikk 2: KUUK "Klitthopp"


Musikk 3: Sam & Sky "Skammens Diskotek" Back stage: Minnie North og Maria Kalvø

bottom of page