Search

Aldri før har det vært så mye girlpower på Slottsfjell


”Nå kunne det pøsregna og det hadde ikke gjort noe. Alle hadde vært like glade”, sa en venninne til meg under Matoma-konserten på torsdagen. Jeg var helt enig. Stemningen er ikke bare musikken, men også gleden publikum deler under konsertene, i ølkøen eller under improteater i Campingvogna.

Slottsfjell er en festival som heier på nykommerne og ikke bare main stream-artistene. Festivalen er et sted hvor alle kan føle seg velkomne. Det gjenspeiles ikke bare i spekteret av artister og sjangre, men også i stemningen på fjellet. Selv om regnet øste ned onsdag kveld, var folk blide.

Aldri før har det vært så mye girlpower på Slottsfjell. Ikke nok med at årets lineup inkluderte rå damer som Gabrielle, Aurora, Tove Lo, Sigrid, Astrid S, Julie Bergan, Dagny, Amanda Delara, Kaja Gunnufsen, Emma Jensen, Linda Vidala, Hanne Mjøen, Anna of the North, KUUK++. Selvtilliten blomstret også blant publikum, og det var fantastisk å se. Nettinggensere med nipple covers (og uten) var en av gjengangerne i år. Slottsfjellfolket vet at året er 2017 og at det meste er innafor. Åpenheten gjør at stemningen heves ti hakk.

Bildedryzzzz finner du under!


Og hvis du er mer nysgjerrig - er det bare å sjekke ut stemningsvideo på Facebook-pagen vår! Er du med, eller ser du noen du kjenner?

Tekst: Eline Lauritzen

Foto: Siri Aleksandra A. Olsen


Foto: Siri Aleksandra A. Olsen

Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.