Search

Gull, Girlpower og Vintage

Såå er vi ikke helt ferdig med Slottsfjell. Vi var på plass og jaktet på folk med et helt eget uttrykk. Dream team Erik og Ida fant blant annet Helene Reinskou, og nedenfor kan du høre henne fortelle om sin stil!

- Stil kan være alt. Det vi så etter på fjellet var ikke nødvendigvis de hippeste og fresheste, men heller mennesker som har en stil som sier noe om hvem de er og hva de står for.

(Ida <3 <3 <3)

Ida forteller at de hadde fra start en fastsatt idé på en stil-video og det å fokusere på praktisk tøy på festival i intervjuform og lookbook-stil.

Erik, vår fashion-løve, sier at han fokuserer for det meste på én ting, - jeg ser etter hun eller han som tilsynelatende ikke bryr seg over hva de har på seg, men som vet allikevel akkurat hvordan det skal se ut. Det har mer med helheten å gjøre og ikke hva du har på deg og hvor mye det har kostet. Helene, en av jentene vi intervjuet har nok noen tanker om hva hun har på seg, og jeg vil si hun er et unntak, hun er noe helt for seg selv.

Jeg spør Erik hvordan stemningen var.

(Erik <3 <3 <3)

- Jeg synes at været gjorde 70 prosent av jobben for Ida og meg. Fint vær har en dominoeffekt. Er det sol og vamt er det god stemning, folk er glade og imøtekommende og gjør jobben vår veldig enkel. Snudde vi kamera, var det alltid noe å filme, en eller annen gjeng eller person som hadde the time of their life. Ikke at dårlig vær hadde ødelagt alt, festivaldeltakere er som regel godt forberedte. Festivaler har i tillegg et ganske gjennomført program, med ulik og tight lineup og det skaper en slags melting pot av ulike interesser og folk - noe som er veldig gøy å observere.


Foto og redigering er gjort av vår gode Ida, som btw er blant våre yngste i vårt crew (!). Håper du blir inspirert!


Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.