Search

En følelse jeg stadig er på utkikk etter


Det er én ting å ønske å oppnå, ønske å ha noe, ønske å skape noe. Og det er en annen ting å faktisk gjøre det. Det er som du skjønner lettere å si det, enn å gjøre det. Men, når du brenner for noe, når visjonen er så sterk, så klar, når du får sommerfugler i magen bare ved å tenke tanken, når du føler alt dét, hvordan kan du bare la være å ikke gjøre noe? Hvordan har vi klart å la frykten for vår suksess skremme oss? Hvordan har vi klart å tenke at det vi gjør ikke er godt nok fordi det er noen andre som gjør det bedre? Hvordan har vi klart å tenke at det er bedre å la være enn å faktisk bare gjøre det?


Jeg forstår at det er skremmende, og noen ganger er det mest skremmende fordi vi gjør oss selv sårbare! Her går vi fullstendig ut til verden og sier - hei, jeg elsker det jeg driver med, jeg er utrolig dyktig, og jeg vil dele det med alle sammen. Noen vil elske det, bli positivt påvirket, inspirert og rørt. Mens andre vil komme med negativ respons. Og som skapere så er det vårt ansvar å beskytte vår kreative side ved å ikke lytte til andres negativitet.

Kreativitet er vakkert. Personlig mener jeg at kreativitet er hellig! Det er næring og kjærlighet til sjelen, jeg blir mer glad i meg selv når jeg skaper. Og er ikke det vi alle trenger og er på utkikk etter? Genuint selv-kjærlighet, ikke narsissistisk. Bare ren selv-kjærlighet som består av selv-aksept. Og av den grunn er det enda viktigere å ta vare på den. Og det beste ved å skape og være kreativ er muligheten til endeløs utforskning! Utforske tankene og følelsene våres, bli bedre kjent med oss selv og bare fortsette å holde oss nysgjerrige. Og alt dette, gjør oss og - mye tryggere på oss selv!

Som oftest lager jeg planer for hva jeg skal skape, hvilken look jeg skal ha og så videre. Men, de fleste gangene har det jeg har laget blitt av spontanitet. Det starter med noe, og ender med noe helt annet. Slik som videoene under.

Jeg har lenge vært utrolig interessert i å lage en video-clip, men visste ikke helt hvordan jeg skulle gå frem. Så, jeg satte på musikk, kom i kontakt med mine følelser, trykket record og begynte å bevege meg. Det var litt skremmende i begynnelsen, men midt i det hele glemte jeg alt annet og lot det jeg følte uttrykke seg. Jeg var free, fylt med energi jeg ikke helt kan forklare.

Og jeg var glad. En følelse jeg stadig er på utkikk etter. Derfor forsetter jeg å prøve meg frem, går der det føles skummelt og ukomfortabelt slik at jeg kan føle den gleden igjen og forhåpentligvis få andre til å føle like stor glede og inspirasjon.


I forbindelse med den nye nettbutikken min, Mayce-Elreem, har jeg også laget disse videosnuttene under av Georgia May Anta, ei Oslo-jente som har stor lidenskap for dans. Hun har valgt å satse fullt på dansingen nå og kommer til å reise litt rundt for både å opptre og utvikle seg videre. Gigi er en målrettet og fearless dame som går for det hun vil ha - akkurat slike jenter som gir meg inspirasjon og som jeg vil skal fronte det jeg skaper.
Toppen hun har på seg får du kjøpt her (!)


Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.