Search

#oslove


Liker du å gå turer og blitt lei av å tråkke rundt i gamle spor?

I vår fikk nemlig Charlotte fra teamet en morsom jobb, nemlig å illustrere boka med foto til OSL<3VE. Boka inkluderer ikke mindre enn 55 forslag til turer i Oslo på kryss og tvers, gjennom vestkanten og østkanten, for den late, spreke og sultne!

Det er så lett å glemme å bruke byen vi bor i, og ofte ender man i det vante - rett og slett fordi det er enklest, mindre hazzle og planlegging.

Det lyder kjent det der med at inspirasjon ofte kommer på reiser i nye land. Men tro det eller ei, det er ikke alltid nødvendig å forlate Norges-grensa (eller bygrensa for den saks skyld) for å få nye impulser.


Har det blitt mye trasking på deg i sommer da?

Jeg vet ikke helt hvor mange bilder jeg tok, men flere tusen! Så det ble veldig mye trasking, ja. Jeg legger dem ut på instagram @charlottewiig, og prøver å oppdatere hver dag, så det kommer mange flere fremover!

Hvilken rute er din favoritt?

jeg må nesten si området rundt Fredensborg og Kjærlighetstien. Og av de som er litt mer marka, var Vettakollen en skikkelig naturopplevelse! Jeg er ikke veldig sporty av meg, og hadde aldri før gått opp dit, men det er sannsynligvis Oslo´s beste utsikt!

Under finner du våre favorittbilder!


Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.