top of page
Search

TOUCHDOWN PMS


Who run the world? Girls! Som en del av det å være kvinne er mensen en del av pakka - og

det er ingen hemmelighet at så fort jordbær-uka melder sin ankomst setter følelsene seg på en berg-og-dalbane. Her er det bare å feste sikkerhetsbelte og starte nedtellingen - it´s gonna be a bumpy ride. Hormonella er et verktøy til dere kvinns hvor det vil opplyses, normaliseres og skape et fellesskap rundt nettopp hormoner og <mensen3


SÅ, hvorfor er det sånn at hormoner sender oss gjennom følelsesregisteret? La oss se på hormoner som en cocktail av kjemikalier kroppen produserer. I forkant av mensen forbereder kroppen seg på det som skal komme og det oppstår hormonforandringer. Disse forandringene omfatter ulike følelsesmessige forstyrrelser som igjen kan gå på bekostning av humøret. En cocktail som ikke står oppført på drinkkartet med andre ord.

Girl Crush + Hormonella

Vi er en gjeng som går under navnet GIRL CRUSH og vi har rett og slett sett oss lei på all negativiteten og usikkerheten rundt mensen. Hva med å gjøre det beste ut av det og heller eie det å ha mensen? Og hva om vi kan gjøre det sammen? Alle har vi vel en morsom historie eller et bra tips å dele med oss? Hormonella er plattformen for nettopp dette. Ikke nøl med å kontakte oss.

bottom of page