Search

Hva hadde skjedd hvis menn hadde mensen?

Det er ingen hemmelighet at så fort jordbæruka melder sin ankomst setter følelsene våre seg på en berg og dal-bane. Her er det bare å feste sikkerhetsbelte og starte nedtellingen – it´s gonna be a bumpy ride.

"Jo, da hadde bakken vi går på mest sannsynlig vært rød fordi gutta hadde konkurrert i hvem som blør mest. Det ville gått sport i skryteinnlegg på sosiale medier og beer pong hadde blitt bytta ut med tampong".


Humørsvingningene som oppstår gjør at det drypper litt ekstra på de rundt oss og vi har vel alle fått tyn for å være en skikkelig drittkjerring av enten mor, far eller en kjæreste. Mange av oss opplever at det motsatte kjønn gjør narr av humøret vårt. Det applauderes og retweetes. Det provoseres og diskuteres - såpass mye at man bokstavelig talt ser rødt.

Illustrasjon: Samra Avdagic

MENN-sen

Så hva hadde egentlig skjedd hvis menn hadde mensen? Jo, da hadde bakken vi går på mest sannsynlig vært rød fordi gutta hadde konkurrert i hvem som blør mest. Det ville gått sport i skryteinnlegg på sosiale medier og beer pong hadde blitt bytta ut med tampong.

Ingenting ville vært mer normalt enn å blø mellom beina, men nå er det en gang sånn at det blodige alvoret har blitt tildelt oss kvinner. Det eneste vi kan gjøre for at denne berg og dal-bane turen går så smidig som mulig er å gi gutta en heads up og tildele de kjøreregler for hvordan de skal oppføre seg mens dama er på tivoli. En slik liste kan for eksempel se sånn ut:

  • Spør aldri om en jente har eller skal ha mensen. Om du ikke fremskynder mensen ved å stille et sånn spørsmål, framprovoserer du hvertfall irritasjon.

  • Når en kvinne har mensen har hun som regel rett. Alt du sier og gjør som strider mot hennes foreliggende fasit vil bli brukt mot deg.

  • Sjokolade, god mat og søtsaker er alltid greit å ha på lur. Husk at store mengder vekker mistanke om at du prøver å gjøre henne feit – tilby deg heller å dra på butikken om hun skulle trenge mer.

  • Gjør deg selv en bjørnetjeneste og aldri si at du skjønner hvordan hun har det - under disse rød dagene skjønner du ingenting.

  • Ikke la henne vente. Ber hun deg om å gjøre noe, gjør det med en gang.

Skjermdump

Om det skulle bli dårlig stemning av en sånn liste kan man alltids proklamere at kvinner har mensen hver fjerde uke og i løpet av et liv vil en gjennomsnittskvinne blø i ca 3500 dager - etterfulgt av spørsmålet: kan du regne ut hvor mange liter blod det utgjør?

Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.