Search

Rosa på Finn


Fett og fint på Finn

Jeg elsker å scrolle gjennom Finn.no for gøy. Jeg ser på alt fra næringslokaler, hjem og hus til oppussingsobjekter. Ikke fordi jeg er i en kjøpsmodus, men bare for å få inspirasjon! Se hvordan andre folk bor, rett og slett få et innblikk i hva som rører seg på markedet. Nå har jeg lenge hatt helt dilla på å søke på ordet "oppussingsobjekt" i søkefeltet. Da finner jeg nemlig de feteste locations til shoots. Nå kjører jeg derfor i gang en egen spalte som heter "Fett og fint på Finn", nettopp for å tipse deg! Det skader jo ikke å høre om du får låne ett av disse rosa rommene?

Rosa fargepalett i Oslo

Lillevannsveien 31 A

Ludvig Karstens vei 8


Christoffer Hellums vei 22

Ragnfrids vei 26


Risstubben 4 B


Lillevannsveien 31 A


Paal Bergs vei 12


Erich Mogensøns vei 9

Havreveien 67

Bentsebrugata 18 C

Bilder er fra aktive annonser på Finn.no.

Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.