top of page
GIRL CRUSH

coworking og pop up

I Norge er det få kvinnelige entreprenører; vi tror én av flere årsaker til dette er at det finnes få inspirerende møteplasser, hvor kvinner føler seg «hjemme». Da vi startet GIRL CRUSH i 2016 ønsket vi å gjøre noe med nettopp dette, vi slet nemlig selv med å finne det rette stedet for oss. I 2017 utviklet vi et pilotprosjekt på Skøyen i Drammensveien 126. Her samlet vi selvstendig næringsdrivende og start up’s fra vidt forskjellige fagfelt (alt fra klesdesign, markedsføring, blomsterdekorasjon til utvikling av menskopp/tamponger); det viktigste for oss var at leietakerne delte et sett med verdier. Parallelt utforsket vi coworking videre. Vi fulgte utviklingen her hjemme i Norge - men også på konsepter som rørte seg globalt. I mai 2020 ble bygget i Drammensveien revet, samtidig som korona blusset opp for fullt; vi bestemte oss for dermed å ta en pause. 

Selvom prosjektet ikke ikke har kommet til veis ende, kan du lese om målet og intensjonen bak det hele på Næringseiendom (s. 16-24)Redbull og på Daily Story

Valkyrien

Etter noen uker med hjemmekontor under pandemien tok det ikke lang tid før vi kjente det krible i beina! Plutselig fikk vi en mulighet vi ikke kunne si nei til, og på 13 dager klarte vi å åpne en pop up-butikk på Valkyrien sammen med våre tidligere leietakere (et svært populært kjøpesenter på Majorstuen i Oslo). Vi ønsket med dette prosjektet å fremme selvstendig næringsdrivende og lovende oppstartsbedrifter #lagetavjenter! Vi drev butikken i 6 måneder, før vi lukket dørene september 2020. Les mer om konseptet her

Factory Tøyen

I tillegg til egne prosjekter deltok vi også i oppstarten av Factory Tøyen fra 2018-2021, et kreativt knutepunkt i Oslo. Her bistod vi med pr, markedsføring, innholdsproduksjon, og salg mm. 

Vi fortsetter å være nysgjerrige, og det er ingen tvil om at vi syns det er spennende å jobbe med å utvikle ulike kontor- og butikkformater.

Har du et nytt prosjekt? Ta gjerne kontakt med oss!

bottom of page