Foto Hanne Solbø/Redbull

 Etter å ha vært søsterrivaler i barndommen fant vi ut at verdier og mål var og er de samme. Vi fikk etter hvert en drøm om å jobbe sammen, enten det skulle være oppstarten av et nettmagasin, klesdesign eller et reklamebyrå. GIRL CRUSH ble til i 2015, brikker er i ferd med å falle på plass, og vi er nå et etablert innhold- og produksjonsbyrå basert i Oslo og Tønsberg. Sammen med en haug dyktige frilansere satser vi på troverdig, originalt og kreativt innhold.

Coworking

 

I de siste årene har det også oppstått en utpreget interesse for coworkingog hvordan knytte mennesker sammen. Det er altfor mange selvstendig næringsdrivende som sitter på hver sin kant og savner et miljø. Et stort prosjekt vi jobber på nå er Factory Tøyen, et nytt kreativt knutepunkt i Oslo - her bistår vi med pr, markedsføring, salg med mer.

 

Vi har også et eget kontorfellesskap på Skøyen. Vi holder til i Drammensveien 126, der vi fremleier til andre startups og selvstendig næringsdrivende. Av og til jobber vi også med løsninger og konsepter til tomme boliger, kontor- og butikklokaler. Nylig åpnet vi en butikk på Valkyrien, et splitter nytt kjøpesenter på Majorstua. Dette prosjektet er satt i gang for å fremme ting som er #lagetavjenter.

Vi jobber mye på tvers av fag, og det er det som gjør arbeidsdagen vår så så spennende! 

Sisterhood

Som søstre har vi aldri kommet noen vei med å konkurrere, sammenligne, misunne og kritisere, men det stikk motsatte har ført til mye inspirasjon og mer guts. 

 

Vår visjon er å skape nettverk der vi ønsker å fronte, engasjere og heie på andre kvinner, både i og utenfor næringslivet. Kort fortalt.

PS. Vi jobber med frykten for å feile, hver dag - og det vil vi at flere kvinner skal gjøre.