top of page

ons. 02. mai

|

Bonum

Kvinner i eiendom (1)

I samarbeid med Bonum ønsker vi å samle bra damer i eiendom! Eiendomsbransjen er fortsatt mannsdominert og kvinner er dårlig representert i ledende stillinger. Vi ønsker å ufarliggjøre bransjen, belyse fordommer og myter, og ønsker å oppmuntre kvinner til å samarbeide!

"Kvinner i Eiendom" er dessverre fullbooket! Send e-post til siri@girlcrush.no for venteliste.
Tilbake
Kvinner i eiendom (1)
Kvinner i eiendom (1)

Time & Location

02. mai 2018, 18:00

Bonum, Inkognitogata 8, 0258 Oslo, Norway

About the event

Agenda:

18:00-18:30 - Velkomstdrink & mingling

18:30-19:00 - Sonja Horn har tidligere vært direktør for region Oslo, direktør for digitalisering og forretningsutvikling og er nå direktør for eiendomsforvaltning der hun har ansvar for forvaltning, drift og kundeoppfølging. Hun vil bla snakke om hvordan vi kvinner kan gjøre oss relevante for ledende stillinger i eiendom.

19:00-19:20 - Fatimah N. Mahdi er uteksaminert i 2017 av Kunsthøgskolen i Oslo, interiørarkitektur og møbeldesign. Hun er designer hos Arkitektskap AS. For Fatimah er det viktig å forstå mennesket først, og deretter designe utover. Hun er opptatt av flere historier blir hørt for å skape en nyansert oppfattelse av de vi bor i blant. Girl Crush med spørsmål.

19:20-19:30 Pause

19:30-20:30 - Debattpanel med Kirsti Høiseth (Olai Eiendom), Guro Tuv & Marte Dalåker (TD Legal), Karianne Amlie (Aktiv Grønland/Bjørvika) med ordstyrer Marte Semb Aasmundsen og Siri A. Olsen (Aasmundsen Consulting og Girl Crush + Fiona G. Yan fra For Ynde). Inkludert spørsmålsrunde.

20:30-22:00 - After Work med forfriskninger og snacks

-->

Selv om vi bor i et relativt likestilt land møter man som kvinne fortsatt fordommer. Vi ønsker å belyse noen av disse og inviterer til en kveld der vi kan senke skuldrene, dele utfordringer, erfaringer, fordeler og ulemper ved det å være kvinne i eiendom.

Om damene som stiller kvinnesterke i panel:

Kirsti Høiseth er siviløkonom og har bakgrunn fra både NHH i Bergen og HIO. Hun driver og eier eiendomsselskapet Olai Eiendom, har utviklet flere boligprosjekter i Oslo og omegn, så langt til en verdi av 150 mill. Har påbegynte boligprosjekter på ca. 300 mill. som skal utvikles i 2018-2022. I tillegg er hun eier/daglig leder av Fossen Eiendom AS i Trondheim; utleie av næringseiendom til bla NCC, AF etc. Kirsti er opptatt av å ufarliggjøre det å være eiendomsutvikler, og har en drøm om at datteren skal få andre rollemodeller enn "The Kardashians". Kirsti vil oppmuntre jenter til å få mer guts og tørre å ta mer risiko!

Karianne Amlie er megler og hovedaksjonær i Aktiv Grønland/Bjørvika. Hun er boligekspert for Aktiv og Eika Gruppen, programleder i 4 sesonger for Boligjakten på TV3. Hun mener bransjen må ta i et tak, og vise at man kan være megler, selv med barn og familie. På kontoret hennes legges det til rette for at også mammaer skal lykkes. Hun mener at jenter er ofte så ansvarsfulle av natur og mødre ofte så tidseffektive, at det kun er små tilrettelegginger som skal til for at dette skal funke. Med to små i hus er hun et godt eksempel selv!

Guro Tuv jobber som advokat, utdannet fra UiO. Guro er spesialisert innen eiendomsutvikling, boligrett og prosess i tilknytning til utbyggingsprosjekter, og bistår eiendomsutviklere og entreprenører. Guro har jobbet med fast eiendom i 10 år og startet nylig eget advokatfirma, TD Legal, sammen med kollega Marte Dalåker.

Marte Dalåker er utdannet jurist fra UIO og jobber i dag som advokat med spesialisering innen fast eiendom. Marte bistår hovedsakelig ulike eiendomsaktører i forbindelse med eiendomstransaksjoner, due diligence og rådgivning knyttet til eiendomsutvikling. Marte startet januar 2018 Advokatfirmaet TD Legal AS sammen med advokat Guro Tuv.

Foredragsholder:

Sonja Horn er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Sonja har bred erfaring fra eiendomsbransjen der hun har jobbet med finansiering, transaksjoner, eiendomsutvikling og forvaltning av næringseiendom. Hun har jobbet i Statoil Fuel & Retail hvor hun var ansvarlig for etablering og implementering av en eiendomsstrategi og transaksjoner i Skandinavia, Baltikum, Polen og Russland. Hun har tidligere vært partner i Union Norsk Næringsmegling, hvor hun blant annet jobbet som rådgiver ved salg av næringseiendom. Sonja har også bakgrunn fra Danske Bank konsernet hvor hun bla har vært banksjef for storkunder og direktør for næringseiendom i Fokus Kreditt. I dag jobber hun i Entra ASA hvor hun har hatt ulike roller i selskapets konsernledelse. Hun har tidligere vært direktør for region Oslo, direktør for digitalisering og forretningsutvikling og er nå direktør for eiendomsforvaltning der hun har ansvar for forvaltning, drift og kundeoppfølging.

Fatimah N. Mahdi er uteksaminert i 2017 av Kunsthøgskolen i Oslo, interiørarkitektur og møbeldesign. Hun er en av grunnleggerne av DOT3 Design (interiørarkitektur og møbeldesign). I dag er hun en del av TA:DA Design kollektivet (et kollektiv av seks personer, ulike kreative felt) og designer hos Arkitektskap AS.

Praktisk info:

Arrangementet er gratis, i regi av Girl Crush, For Ynde og Aasmundsen Consulting, og blir avholdt i Bonum sine kontorlokaler på Frogner. Det vil muligens bli flere foredragsholdere. Det er begrenset antall plasser.

Adresse: Inkognitogata 8

Tidspunkt: 12. april, kl. 18:00-22:00

Følg gjerne Bonum sin Facebook-side for oppdatert innhold rundt dette arrangementet, og følg oss (Kvinner i Eiendom) her for fremtidige arrangementer!

*Ved å delta på "Kvinner i Eiendom" godtar du å motta e-post fra arrangører relatert til arrangementet i etterkant av "Kvinner i Eiendom". Vi vil benytte dataen til å informere om nyheter, arrangementer, samt å utvikle konseptet videre med arrangementer tilpasset målgruppen. Hvis du ikke ønsker dette send en e-post til fiona@forynde.com eller siri@girlcrush.no.

Tickets

  • Velg antall (Gratis)

    kr 0,00
    Sale ended

Total

kr 0,00

Share this event

bottom of page