Search

LGBTQ


Human Rights Campaign i Los Angeles er en gallamiddag og auksjon som gikk av stabelen i går. Over 1000 HRC-medlemmer var samlet for en kveld med feiring og inspirasjon.

Som den største nasjonale organisasjonen for lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og andre underrepresenterte grupper, ønsker HRC ha en verden der LGBTQ-personer skal være beskyttet av like grunnleggende rettigheter, og bidra til at alle, uansett legning, kan være åpne, ærlige og trygge - hjemme, på jobb, og ellers i samfunnet. HCR representerer i overkant av 1,5 millioner medlemmer og støttespillere over hele USA.


(Skjermdump fra Instagram)

Lena Dunham var på plass og delte ut prisen "Ally for Equality Award" til America Farrera som også er en skuespiller (mest kjent fra Ugly Betty og The Sisterhood of the Travelling Pants). Hun er ikke alene om å ville gjøre noe mer meningsfylt i livet sitt, derfor avsluttet hun nesten karrieren som skuespiller nettopp for å finne en annen vei. Heldigvis klarte hun å få til begge deler og hun er nå en skuespiller og en aktivist med stor innflytelse.

Se talen her om du vil!


I tillegg delte skuespiller Shannon Woodward ut prisen for "National Equality Award" til pop-ikonet Katy Perry som i 2008 kom ut med låten "I Kissed A Girl". Selv ble Katy Perry oppdratt i et svært religiøst hjem der "homofili" var synonym med "styggedom". Nå er hun blitt en forkjemper for LGBTQ-samfunnet og innrømmer at hun gjorde mer enn å bare kysse en jente. I talen sier hun at sangen er fra en tid der hun var veldig nysgjerrig på sin egen seksualitet, og at seksualitet og legning ikke nødvendigvis er et så svart-hvitt bilde som mange tenker. Når låten "I Kissed A Girl" kom ut - forsto hun raskt at resten av verden var like nysgjerrig, i hvert fall ivrig nok til å synge med på det fengende refrenget;

"I kissed a girl, and I liked it!"

Katy Perry sin tale, ser du her!


Copyright © 2020 GIRL CRUSH. All rights reserved.

Empowered by GIRL CRUSH.